Fatih Sultan Mehmet Anaokulu
FATİH MAH. ORUÇ REİS CAD. NO 84 BUCAK / BURDUR

VİZYON

Bucak ilçesi ve çevresinde, okulumuzu eğitim, kültür, sosyal ve değişim merkezi olarak görmesini sağlamak, nitelikli insan yetiştiren saygın ve örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.

Derslik :3
Öğretim Şekli : İkili Öğretim (Okulda güçlendirme çalışması olduğu için 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu´nda eğitim öğretime devam edilmektedir.)

Öğretim Şekli

07:45-12:45 / 13:00-18:00